Jos et voi tehdä sitä terveydentilaan tänään, tuo terveyskylpylä sinulle: Ihonhoito-ehdotukset Bliss Health Spa Esthetician

Ya tiedä, jos kylpylöitä oli paljon enemmän kuin Starbucks, siellä olisi yksi Jokaisessa kulmassa sekä palvelut vain kustannukset 3-4 dollaria.

Haluaisin kertoa El Hubille “Babe, menen nopeaan terveyskylpyyn. Ole paras takaisin! ”

MAINOS

Sen sijaan matkojani kylpylöille ovat harvoja ja kaukana epätavallisista tapahtumista, joita teen epätavallisissa tapahtumissa, yritän aina keskustella estetiikan kanssa, koska he ovat upeita ihonhoitotietojen lähteitä.

Kuten viime viikolla Upea Bliss Health Spa San Franciscossa, olen kruununut ystävällinen estetiika nimeltä Lillian, 10 vuoden ammattilainen biz. Tyttöjen iho oli virheetön! VIRHEETÖN. Joten kysyin, voisiko hän ehdottaa kaikenlaisia ​​uskomattomia tuotteita.

Välittömästi, hän alkoi laulaa kiitosta linja nimeltä Skicuticals. Olet todennäköisesti kuullut siitä ennen; Näet sen paljon kylpylöitä, dermatologian toimistoja sekä internetin ihonhoitokaupoista, kuten DermStore, joka tuo markkinoille tuotemerkkejä sekä korkeampia tuotteita.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Pyysin Lilliania anti-aging-tuotteista, samoin kuin ensimmäinen asia, jonka hän totesi, oli “poimia pullo hydratoimalla B5 Warness parantaa geeliä sekä putken hydratoimalla B5 Masque.”

Kukaan ei kuitenkaan ole halpaa. DermStoressa Geeli on 70 dollaria, sekä Masque maksaa 52 dollaria.

Molempia kehitetään kuitenkin sammuttamaan jano iho, jossa hydradalla vahvistetaan suuria hyaluronihapon annoksia sekä B5-vitamiinia.

Geeli näyttää varmasti toimivan. Olen käyttänyt sitä kahdesti päivässä tällä viikolla, samoin kuin posket varmasti eivät näytä olevan kuivina tai hiutaleina kuin he olivat.

Masque nyt, ensimmäiset asiat ensin? Se tuntuu niin hyvältä! Erityisen parhaiten ennen nukkumaanmenoa. Olen laskeutunut siitä, jätän sen yksin 15 minuuttia, samoin kuin huuhtele.

Minun ihoni tuntuu noin miljardi kertaa pehmeämmäksi sekä paljon joustampi jälkeen.

Seuraavassa on muutamia muita ihonhoitotuotteita Lillian suositellaan

Decleor Paris Aroman Night Balm ($ 73): Lillian totesi, että hän hyödyntää tätä itseään joka ilta. Hänen asiakkaansa, koska hän pitää siitä paljon. Kun kysyin häneltä, mitä se tekee, hän totesi “Se toimii ihmeitä”. On valtuuksia sisältää paranemisen viat sekä pehmennys sekä kirkastava iho.

Glamglow Tingling Exfoliating Mud Mask ($ 69): Kehitetty kaikille ihotyypeille, tämä kuorinta muta-maski poistaa epäpuhtaudet iholla sekä saa sen säteilevän sekä videokameran, joka on valmistettu salamassa. Ihanteellinen ihon prep ennen valtava tapahtuma tai yö kaupungissa.

Dr. Dennis Gross Alpha Beta Esillä oleva kauppa Peel (78 dollaria): Tämä anti-aging-kuori myös erittäin suositeltavaa. Se on kehitetty vähentämään ryppyjen ulkonäköä, rauhallinen nahkainen iho, vähennä punoitusta, tuo takaisin öljyjen tasapaino ihoon sekä kääntää hehkuelementti 10: llä.

Toivon, että yksi näistä tuotteista auttaa sinua ihonhoitoon, samoin kuin jos sinulla on minkäänlaisia ​​suosituksia, haluaisin, jos jaattiin.

MAINOS

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

P.S. TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *