Helpoin tapa poistaa pitkäikäinen matta nestemäinen huulipuna

asettamalla ne on hauskaa! Ottaen ne pois on toinen tarina. Nämä ovat liian kasvot sulaneet matta nestemäiset huulipunat, jotka tulivat viime syksynä.
Oma Pal Marisol äskettäin kertoi minulle tästä hetkestä, kun hän oli valmis menemään ulos, ja hän oli juuri laittanut uskomattoman voimakkaan mattapään nestemäisen huulipunan, mutta hän ei tiennyt ennen sen jälkeen, kun hän ei oikeastaan Työskentele silmänsä meikkiin.

Joten hän tarvitsi ottaa sen pois.

MAINOS

Mutta se oli jo kuivunut! – Joten se vei hänet ikuisesti ja päivä epätoivoisesti hieroen hänen huulillaan kudosten kanssa ottamaan tämän huulipunan pois, koska, kuten tiedätte, matta nestemäiset huulipunat tarvitset käytännöllisesti katsoen taltta ja thorin vasaraa niiden poistamiseksi.

Kun hän kertoi minulle tämä tarina, olin kuin “, tiedä, sen ei tarvitse olla niin kova!” Pohjimmiltaan, jos sinulla on silmien meikki Remover, joka toimii vedenpitävän silmän meikki (tai pitkäikäinen silmämeikki), liota Q-kärki sen kanssa ja suorita se huulillesi (ilmeisesti, älä ota kuvia tavaraa; Se ei ole nielemiseen), se poistaa sen matta nestemäisen huulipunan (tai minkä tahansa pitkäikäisen huulipunan).

Teen tämän koko ajan, kun teen liukulääkkeitä nestemäisiä huulipunat. Se on nopea tapa poistaa ne.

Vedenpitävä silmämeikki Remover Käytän nyt Kloranin kanssa. Se on niiden vedenpitävä silmä meikkipohja, jossa on rauhoittava cornflower, ja se on hienoa. Se on 16 dollaria ja tulee siniseen pulloon. En useimmiten käyttää sitä silmäni, ilmeisesti, ja se vie kaiken. Se ei ole ärsyttävää.

MAINOS

Lisäksi se poistaa myös pitkäikäiset huulituotteet snappy-snap-snap.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *