Hyvä Benett, En usko, että olet valmis tähän halvempaan hyytelöön: Topshopin 14 dollaria poski hyytelö hallitsossa

Topshop Cheek hyytelö
Topshopin $ 14 postek hyytelö vallitsee budjetti-ystävällisempi ($ 14 vs. $ 30) hyötyä Benetint Doppelgänger minun posket – sama pelkkä, ruusuinen punainen väri, mutta mielestäni on helpompi käyttää.

Geelin kaava, joka tuntuu märästä ja liukas, kuten MAC-rento väri, ei ole yhtä tyhjää kuin Benetintin nestemäisen kaavan, mikä helpottaa poskien sekoittamista.

MAINOS

Käytän yleensä sormia tai skunk-harjaa tarttumaan sen poskilleni, jossa se näyttää melko luonnolliselta, varsinkin paljaasta ihosta, mutta voit myös rakentaa sen rohkeammalle värille.

Minulla on yhdistelmäkuivaa / öljyistä posket (lue: Yleensä fussy ja arvaamaton), ja se kestää 4-6 tuntia minulle.

Posken hyytelö hallitsossa, yksi viidestä 14 dollarin poski hyytelö sävyjä (on myös koralli, jota kutsutaan ilmiönä, luumu nimeltään sisar, burgundy nimeltään museo ja toinen punainen nimeltä Beep) on saatavilla nyt verkossa ja Topshop-myymälöissä.

Topshop poski hyytelö hallitsi

Leaf Me Be!

Välilehdet oli kyllästynyt Täällä Chez MBB: llä, joten hän häätti minua ja El Hub viikonloppuna.

MAINOS

Ei ole missään tapauksessa pysyä (aseta surullinen viulu täällä), me pakattiin Mazda ja menimme punaiseksi tarkistaa minun lakieni, joka muuten asuu Havaijilla, mutta siirtyi tänne mantereelle lähemmäksi perhettä.

Olen varma, että kaipaavat nämä usein matkat Oahu haluamme tarkistaa heidät, mutta yksi asia Hawaii ei ole syksyn lehdet …

Ja en koskaan väsy “em.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *