Kuten timantit, uusi loma L’Oreal Hyvinvoitu Le Gloss 8hr lipglosses ovat tytön paras ystävä

yllään L’Oreal -housut, jotka ovat häikäisevät minua (9,99 dollaria) New Limited Edition Diamonds Holiday Collection
Jos…

… Jeremy Renner kirjoitti sinut tulevan päivämääränne: “Voitko käyttää timantteja, vauva? Rakastan sitä, kun loistat. ” Tai…

… sinusta tuntuu epätäydelliseltä, ellei meikkipussisi räjähtää glitterillä (liian paljon hohtavaa? Ei koskaan!), Tai …

… Olet vain tunnelmassa juhlia kauden jonkin verran kustannustehokkaalla bling …

MAINOS

…then you won’t want to miss the shimmery Infallible Le Gloss 8HR lipgloss shades in L’Oreal’s new limited edition diamond holiday collection ($9.99 each).

Viisi kiiltävää kiiltoja vaihtelevat pelkästä läpinäkymättömäksi, joten riippumatta siitä, minkä asteen lipglossin kattavuus olen himo, tiedän, että voin saada korjata täällä (satunnainen päivitys: En ole vielä löytänyt parhaan holiday puseroni, mutta minä M vielä katsoo!).

Hopeinen valkoinen kaikki jäävät, vaaleanpunainen violetti on arvokas ja keltainen kultainen jotain kiiltävä ripusin pehmeä pölyäminen pelkkä, viileä värillinen väri, kun taas läpinäkymätön fuchsia häikäisee minua ja rikas punainen kimallus vimma salama kuten kirkkaat jouluvalot.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Vasemmalta: Kaikki Iced ulos, jotain kiiltävää, olla arvokas, häikäisevä minua ja kimallus frenzy
Vasemmalta: Al Iced Out, jotain kiiltävää, olla arvokas, häikäisevä minua ja kimallus frenzy
Sparkle Frenzy

Jotain kiiltävää
Olla arvokas
Kaikki jää

Kaikki viisi kiiltoa tuntuu paksu ja tahmea, ja riippuen siitä, kuinka paljon munat ja kauppias Joe’s Dark Chocolate Stars, joka koputtaa takaisin, kestää 5-7 tuntia huulillani.

Voi, ja ehkä se johtuu siitä, että olen istunut joulukuusi paljon tällä viikolla, mutta minä lupaan nämä maku ja haju kuten piparminttu ja haluavat puita. Se on lievästi kasviperäinen eikä juuri minun kuppi teetä, mutta onneksi, kuten Santa olohuoneessa jouluaattona, maku ja tuoksu katoaa nopeasti.

Edullinen, kiiltävä ja glittery, mutta ei millään tavalla grite? Se on voitto! Pidän kaikesta, mutta rakastan rikas Red Sparkle Frenzy. Se tuntuu eniten juhlaan minulle ja näyttää siltä, ​​että se voisi maksaa 30 dollaria.

Hinta: 9,99 dollaria
Saatavuus: Saatavana nyt apteekki
Makeup- ja valitusblogi Arvosana: B +

Saatan olla ainoa henkilö 1000 mailin sisällä, joka löytää tämän jännittävän …

Näetkö pienen tabby-kissan tina vasemmassa alakulmassa?

MAINOS

Se on rajoitettu painos Sleeyimeä yrtti teetä! El Hub toi sen kotiin Safeway viime viikolla, koska hän tietää, kuinka paljon pidän unetimeä … ja pieniä töitä ja laatikoita.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *