Täältä tulee morsian! Valtio “Minä teen” edistyneisiin sävyihin sekä pehmeät rakenteet, joilla on vain Vera Vera Wang muuntamalla varjo duos

paljon aikaa, kun laitoin häät tapahtumapuvut nauttimaan lainsäädännöstä ja tilauksesta: Svu Reruns Olohuone, olen paljain käsitellä hiukset ylös scrunchien kanssa.

Nyt, vaikka tunnen ylimääräistä morsiamen (kuten “bust out minun verhon” morsiamen!), Ymmärsin, mistä kääntyy.

MAINOS

“Vera!”

Käännyn yhteen 14 uuteen ja luonnolliseen näköiseen vain Vera Vera Wang muuntamalla varjo Duos (19,50 dollaria kukin).

Pidän todellakin näistä voihtoista pehmeä jauhemaasta?

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ya tietää, “minä.”

Jokainen kompakti koostuu matta ja hohtavalta, samoin kuin uskon, että he ovat erittäin helppokäyttöisiä. Muutamia pattoja sekä pyyhkäisuuksia silmäsarjoistani, samoin kuin olen muuttunut Curmudgeonly Cat-Loverista joustavista housuista bellelle (tai olohuoneeni).

Vera’s Shadow Duos Varmista, että Fallout-Free Formulas ei ole erityinen erittäin kalliille tavaratalolle; Pidän siitä, että nämä hienojakoisten jauheiden jyvät eivät näytä vain siltä, ​​että he istuvat ihoni päälle.

Tarkalleen samanaikaisesti kehittynyt ja kauhistus, he käytävät käytännössä JE Ne Sai Sai Qui. Nämä ovat Eyeshadows, kun haluan korostaa Ominaisuuteni, ei kuitenkaan halua kiinnostaa totuutta, jota käytän kaikenlaista meikkiä.

Kaksi sävyä, joita käytän näissä kuvissa, voivat olla neutraaleja riittävät paljon ihon sävyjä varten. Ensimmäinen 402, muistuttaa minua unelias Mac Satin Taupe. Se koteja Purplish Sheer Matte Beige sekä Shimmery Taupe; Toinen 404, paljastaa ruskehtava beige sekä pähkinäinen ruskea, jossa peittoja kultainen glitter.

Shadow Duosin muuntaminen 402 (vasen) sekä 404 (oikea), 19,50 dollaria

Vasemmasta: Shadow Duo 402: ssa muunnetaan varjo Duo in 404, valaisevat jauheen punastusta 315, tasoittamalla lipkolit 702, tasoittamalla lipkolit 709: ssa sekä sileä säteilevä huulikiilto 806

Kulunut alukkeella, he pysyvät kiihkeästi minulle kiinteä 6-7 tuntia (ja minä todella kuin menetelmä, jonka he näyttävät kuvia).

MAINOS

Hinta: 19,50 dollaria
Saatavuus: Tarjotaan nyt yksinomaan Kohlin myymälöissä sekä Kohls.com
Meikki sekä valitusblogi Arvosana: A

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *