Uudet NARS ARRACAL OFLITY HULITTCK-kokoelma: Purples, luumut ja marjat

yllään uudet NARS ANDERSICAL huulipunat Janetissa (32 dollaria)
Aivan hyödyllisenä varoituksena, jos aiot lentää Solo, kun puhuu violetti, luumut ja marja sävyt uudessa NARS-audiollisessa huulipunakokoelmassa, käytä Bluetooth-kuuloketta tai tuo Pomeranian keulapisteeseen.

Näin, kun olet kiinni yli sävyjä kuten Angelaa laskuri (“omg, en voi uskoa, että tämä on niin hyvä!”) Sen sijaan, että näyttäisit hullu poikasen, joka kantaa ääneen keskusteluja itseään, näytät Ole innostunut keskustelu BFF: n tai suosikki koiran ostoskaverin kanssa.

MAINOS

Uudet Nars Audious huulipunat: Purples, luumut ja marjat (32 dollaria kukin)
Kyse on suunnitella eteenpäin, yo.

Kahdeksan BAD- @ SS-purples, luumut ja marjat uudessa 40-osainen nirs Audiollisessa huulipunalla, mielestäni purput ovat muitakin!

He saattavat tai ei saa puhua kielillä … (“Wjguobi HJ Ahiogh Pjogiognae Naweagzzzzz!”)

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Täällä ne ovat sekä kuvien ja profiilien luumuja ja marjoja.

Tehdään tämä!

Tyhjät: Angela, Silvia ja Dominique

Nämä kolme ovat kuin koko kokoelman Cher / Dionne / Tai Trifecta. Älä edes yritä istua heidän kanssaan lounaspöydässä, ellet voi tuoda sitä.

Angela, kuningatar Bee, on se, joka juoksee sh * t. Vihainen vaaleanpunainen orkidea, se ohjaa JE NE SAI: n quoi.

Vakavasti, aina, kun avaan tämän putken, haluan palvoa sitä. Kun käytän Angelaa huulillani, tuntuu, että nostavat käsivarteni ja huutaen taivaalla “Missä ovat lohikäärmeeni?!”

Angela
Angela
Nyt tiedän, että Angela näyttää siltä, ​​että se voi toimia parhaiten viileillä ihon sävyille, mutta älä pelkää kokeilla sitä, jos ihon sävy on lämmin. Se on yksi niistä väreistä, joita mielestäni toimii hyvin lähes kaikilla.

Käytä sitä, rakastu siihen ja lähetä minulle kutsu häät. Tulen tuomaan plus yhden, BTW: n, välilehden tai Ryan Goslingin. Riippuu niiden aikataulusta …

Jos pidät ideasta Angelasta, mutta tuntuu siltä, ​​että se on hieman liian pirteä sinulle, Peep Silvia. He ovat molemmat samanlaisia, mutta Silvia on hieman syvempi ja violetti.

Silvia
Silvia
Dominique, viimeinen näistä kolmesta on yksinomainen Barneys New Yorkiin. Vaaleanpunainen lila, jossa vihje hopeinen harmaa, jostain syystä se muistuttaa minua Dame Ednan hiuksista …

Hyvällä tavalla.

Dominique
Dominique
Minusta tuntuu sellaiselta kuin poser, kun käytän tätä sävyä … mutta jos olet yksi niistä tyylikkäistä, trendikäs tyypit, jotka voivat vetää hopean harmaat hiukset, voit täysin tehdä siitä legit.

Marjat: Fanny ja Janet

Lyön vetoa, että nämä kaksi eivät voi odottaa tämän vuoden lomaa juhlia.

Vaikka he näyttävät hyvin samanlaisilta ensi silmäyksellä, he tulevat omaan huulillaan. Janet tuntuu hieman itsenäiseksi minulle ja nojaa jäähdytin.

Fanny

Fanny
Janet
Janet
Jos pidät molemmilta, eivätkä voi päättää, mistä saat, äänestän Fanny, jos ihon sävy on lämmin ja Janet, jos se on jäähdytin.

Plums: Vera, Vivien ja Liv

Jos Fanny ja Janet ovat puolueen sävyjä, sitten Vera ja Vivien ovat rohkeita huuliä töitä varten (kun et halua rock jotain dramaattina kuin punainen tai mykistetty ruskeaksi).

Vera on kirkas peurama vadelma, ja Vivien (Barneys New York Exclusive) on phummy punainen. Molemmat houkuttelee puolalaisia ​​ja ammattitaitoisia.

Vera
Vera
Haluaisin käyttää joko jotain sellaista kuin matta beige tai ruskea eyeshadows minun kansi, terävä musta kissa silmälinja minun ripsien ja ripsiväri (tietenkin). Sitten kuljettaisin leikepöydälle, stomp ylös ja alas salissa, Rattle-avaimet, kuten minä olen tärkeä, ja liikkua munkkeja taukohuoneessa (suklaa on minun!).

Viivien
Viivien
Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, siellä on Liv, intensiivinen pikkulapeli.

Liv
Liv
Lyön vetoa Liv rakastavat tummempia Damsels ja posliiniprinsioita, joissa se näyttävät silmiinpistävästä, hermostuksesta ja viileästä, mutta se vie tietty swagger vetämään pois.

Swagger on avainasemassa – samoin kuin loput meikkiäsi harva. Onnistin luomiväri ja liner, ja vain tehdä paljon ripsiväriä pelaamaan ripsesi.

Angela, Silvia ja Dominique
Fanny ja Janet
Vera, Vivien ja Liv
Muistutus: 1. syyskuuta

Silloin kaikki kahdeksan näistä sävyistä saapuvat yhdessä muun 40-osaisen narsin auhallisen huulipunan kokoelman kanssa Nars-putiikkeissa ja laskureilla. Ne ovat nyt saatavilla verkossa.

MAINOS

40-osainen kokoelma, 10 sävyjä – Vanessa, Julie, Marisa, Kelly, Carmen, Dominique, Silvia, Vivien, Sandra ja Ingrid – ovat yksinomaan Barneys New York -kaupoissa, mutta kaikki 40 heistä ovat pysyviä.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *